NADIN KÉN SZAPPAN 90G /INTERHERB/
NADIN KÉN SZAPPAN 90G /INTERHERB/
NADIN KÉN SZAPPAN 90G /INTERHERB/
Termékadatok
Termékkód:
14585
Vonalkód:
5997506300015
Kiszerelés:
90 g
Bontható:
Igen
Egységár:
4.889 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 19, Modul: 04, Polc: 06)
Győr (Tároló: 2005)
Kecskemét (Tároló: K-7-4)
Pécs (Tároló: 1505)
Szeged (Tároló: 1101)
Vecsés (Tároló: 0507)
Nettó 346 Ft
Bruttó 440 Ft

Részletes termékinformáció

A Nadin kén szappan serdülőkorúak arctisztítására, zsíros, mitteszeres, pattanásos, gyulladásos bőr ápolására, kezelésére ajánlott.

Szükség esetén a bőr visszazsírosodását Nadin krémekkel biztosíthatják.

Eng.sz.: OÉTI 3699/93

Tömeg: 90 g

Gyártó: Vedoris Kft

Forgalmazza: BGB Interherb Kft.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök