ORO VÍZKŐOLDÓ POR 2X25G
ORO VÍZKŐOLDÓ POR 2X25G
ORO VÍZKŐOLDÓ POR 2X25G
Termékadatok
Termékkód:
56822
Vonalkód:
4000869042032
Kiszerelés:
50 g
Bontható:
Igen
Egységár:
8.160 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: h)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1602)
Szeged
Vecsés
Nettó 321 Ft
Bruttó 408 Ft

Részletes termékinformáció

ORO VÍZKŐOLDÓ POR 2X25G

Ideális vízkőoldó a háztartási kisgépek, kávé- és teafőzők, vízforralók vízkőmentesítéséhez, rendszeres karbantartásához. Magas citromsav tartalmának köszönhetően gyorsan és hatásosan távolítja el a készülékek működést akadályozó vízkőréteget.   

Rendszeres vízkőtelenítéssel meghosszabbíthatjuk a háztartási kisgépek élettartamát, illetve elkerülhetjük a javítási költségeket

4-21C fok-ban, száraz helyen

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök