FRIGO HŰTŐSZAGTALANÍTÓ TENGERI ALGÁVAL 1DB
FRIGO HŰTŐSZAGTALANÍTÓ TENGERI ALGÁVAL 1DB
FRIGO HŰTŐSZAGTALANÍTÓ TENGERI ALGÁVAL 1DB
Termékadatok
Termékkód:
56823
Vonalkód:
8002100241682
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
788 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 37, Modul: 02, Polc: 02 | Tároló: h)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 620 Ft
Bruttó 788 Ft

Részletes termékinformáció

FRIGO HŰTŐSZAGTALANÍTÓ TENGERI ALGÁVAL 1DB

Tegye be a hűtőszagtalanítót a hűtőbe, hatékonysága körülbelül 6 hét. Magába szívja a rossz szagokat és a mikroorganizmusokat.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök