WINNIS ÖKO SPORT MOSÓSZER 800ML
WINNIS ÖKO SPORT MOSÓSZER 800ML
WINNIS ÖKO SPORT MOSÓSZER 800ML
Termékadatok
Termékkód:
56824
Vonalkód:
8002295037022
Kiszerelés:
800 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
2.424 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: h)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.527 Ft
Bruttó 1.939 Ft

Részletes termékinformáció

WINNIS ÖKO SPORT MOSÓSZER 800ML

A Winnis öko sportmosószer kimondottan a sportruhák érzékeny szövetét védi és mossa gyönyörű tisztára. A sportruhák textíliája nagyon speciális, ezért nem lehet mosni akármilyen mosószerrel. A ruhák így tovább maradnak frissek, áteresztők és izzadásmentesek.

4-21C fok-ban, száraz helyen

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök