BIO-ÖKO SODASAN FOLYÉKONY MOSOGATÓSZER - SENSITIV 500ML
BIO-ÖKO SODASAN FOLYÉKONY MOSOGATÓSZER - SENSITIV 500ML
-20 %Akció
BIO-ÖKO SODASAN FOLYÉKONY MOSOGATÓSZER - SENSITIV 500ML
Termékadatok
Akció időtartama:
2021.10.04. - 2021.11.02.
Termékkód:
11846
Vonalkód:
4019886023566
Kiszerelés:
500 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
2.118 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: 0511)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 14)
Kecskemét (Tároló: K-3-1)
Pécs (Tároló: 1603)
Szeged (Tároló: 3601)
Vecsés (Tároló: 0502)
Nettó 834 Ft
Bruttó 1.059 Ft
Eredeti nettó 1.043 Ft
Eredeti bruttó 1.324 Ft

Részletes termékinformáció

BIO-ÖKO SODASAN FOLYÉKONY MOSOGATÓSZER - SENSITIV 500ML

30% víz, 5-15% nemionos tenzid (cukortenzid), 5 % anionos tenzid (kókuzszsíralkoholszulfát), sorbitol,  citrát, xanthán. Tartósítószer nélkül növényi alapanyagokból.

A Bio-Öko Sodasan folyékony mosogatószer - Sensitiv egy érzékeny bőrre fejlesztett környezetbarát, növényi alapú hatékony zsíroldó mosogatószer. Tiszta edények szelíd módon. Különösen bőrkímélő. Tartósítószer nélkül, növényi alapanyagokból. Következetesen ökológiai - dermatológiailag tesztelt - enzimmentes - géntechnika-mentes. 

Adagolás: kb. 4ml 10 liter vízhez 
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forrás: gyártó/forgalmazó 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök