LAICA GERM-STOP BAKTÉRIUMSZŰRŐ BETÉT 1DB
LAICA GERM-STOP BAKTÉRIUMSZŰRŐ BETÉT 1DB
LAICA GERM-STOP BAKTÉRIUMSZŰRŐ BETÉT 1DB
Termékadatok
Termékkód:
56825
Vonalkód:
8013240705958
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
5.000 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: viz)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 3.937 Ft
Bruttó 5.000 Ft

Részletes termékinformáció

LAICA GERM-STOP BAKTÉRIUMSZŰRŐ BETÉT 1DB

A Germ-STOP ™ szűrők képesek blokkolni a vízben esetlegesen jelen lévő baktériumok 99,999% -át. Szűk szálaknak köszönhetően a szűrők képesek blokkolni ?0,1 µm méretű szuszpendált részecskéket és kiküszöbölni a víz zavarosságát. A Germ-STOP ™ szűrők élettartama 1000 liter, amely megegyezik egy év szűrt vízzel.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök