KIWISUN HELYISÉG ILLATOSÍTÓ 1DB
KIWISUN HELYISÉG ILLATOSÍTÓ 1DB
KIWISUN HELYISÉG ILLATOSÍTÓ 1DB
Termékadatok
Termékkód:
49938
Vonalkód:
5999860278016
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
6.552 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 5.159 Ft
Bruttó 6.552 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

KIWISUN HELYISÉG ILLATOSÍTÓ 1DB

Termék összetétele:

Szobaillatosító: távolítsa el a kupakot, és helyezze a pálcikákat az üvegbe. Az inzenzitás növelése érdekében, fordítsa meg a pálcikákat hetente. Figyelmeztetés: Amennyiben az illatanyag bőrre vagy szembe kerül: Lemosás bő vízzel. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén orvosi ellátás szükséges. Ne nyelje le. Lenyelés esetén azonnal orvosi ellátás szükséges. Gyermekek elől távol tartandó. Kerülni kell a textiliákkal, lakkozott és festett felületekkel való érintkezést. HA mégis érintkezne a felületekkell, nedves ronggyal törölje le. Ártalmas a vizi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Napfénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó

Forrás:gyártó/forgalmazó 2018 június

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök