JITROCELOVY SIRUP/LÁNDZSÁS UTIFŰ SZIRUP CUKORMENTES 250ML
JITROCELOVY SIRUP/LÁNDZSÁS UTIFŰ SZIRUP CUKORMENTES 250ML
Kifutó
JITROCELOVY SIRUP/LÁNDZSÁS UTIFŰ SZIRUP CUKORMENTES 250ML
Termékadatok
Termékkód:
51089
Vonalkód:
8594071270070
Kiszerelés:
250 ml
Bontható:
Igen
Ez a termék jelenleg nem kapható. Kérjük, válasszon másik terméket!

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

JITROCELOVY SIRUP/LÁNDZSÁS UTIFŰ SZIRUP CUKORMENTES 250ML

Termék összetétele:

Plantago lanceolata virág, víz, szorbitol, szacharin, kálium-szorbát, nátrium-benzonát osszetevőket tartalmaz.

Lándzsás utifű leveleiből nyert kivonatot tartalmaz, mely nyugttja az ingerelt légutakat. A lándzsás utifű szirup cukrot nem tartalmaz.

Forrás:gyártó/forgalmazó 2018 december

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök