IMUNEX ALGA KOMPLEX ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 180DB
IMUNEX ALGA KOMPLEX ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 180DB
Kifutó
IMUNEX ALGA KOMPLEX ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 180DB
Termékadatok
Termékkód:
54031
Vonalkód:
5999565990930
Kiszerelés:
180 db
Bontható:
Igen
Ez a termék jelenleg nem kapható. Kérjük, válasszon másik terméket!

Részletes termékinformáció

IMUNEX ALGA KOMPLEX ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 180DB

 Spirulina alga, chlorella alga, lithothamnium coralloides, ascophyllum nodosum (kelp), haematococcus pluvialis (astaxanthin), c-vitamin.

Az IMUNEX egy olyan alga komplex, mely 5 alga erejét egyesíti. A mikroalgákban a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és más mikrotápanyagok, bioaktív formában vannak jelen, azaz fehérjéhez kötve, így felszívódásuk az emberi szervezetben hatékonyabb, mint a legtöbb mesterséges multivitamin készítményben lévő összetevőnek. Az Imunex kapszulák bevitelét érdemes étkezéshez kötni: étkezés előtt, közben vagy utána bevenni, mert így a tápanyagok felszívódása hatékonyabb lesz. Amennyiben először fogyaszt alga készítményt, úgy a napi javasolt mennyiséget fokozatosan növelje hetente. Alga fogyasztás esetén, fontos hogy a testsúlyának megfelelő mennyiségű vizet is igyon meg minden nap. Az Imunex étrend-kiegészítő folyamatosan fogyasztható, megszakítások nélkül.

Legfeljebb 25 C fokon, párás levegőtől és fénytől elzárt helyen.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 február

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök