TULASI FÜSTÖLŐTARTÓ LÉC
TULASI FÜSTÖLŐTARTÓ LÉC
TULASI FÜSTÖLŐTARTÓ LÉC
Termékadatok
Termékkód:
17799
Vonalkód:
2000017799001
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
215 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 02, Modul: 03, Polc: 04 | Tároló: SH0802)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 2006)
Kecskemét (Tároló: L-7-2)
Pécs (Tároló: 1702)
Szeged (Tároló: 1201)
Vecsés (Tároló: f.)
Nettó 169 Ft
Bruttó 215 Ft

Részletes termékinformáció

Füstölőtartó A Füstölőtartó mérete 26×3,5×0,3 cm. Ez a füstölőtartó léc Indiában készült,shisham fából,melyet réz intarziával díszítettek. A Shisham fa, más néven Sheesham fa,az indiai rózsafa. A fa őshonos Indiában, Nepálban és Pakisztánban. A Shisham fa az indiai kézművesek fontos alapanyaga. Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök