SÁBA NŐI INTIM MOSAKODÓ ILLATMENTES 250ML
SÁBA NŐI INTIM MOSAKODÓ ILLATMENTES 250ML
SÁBA NŐI INTIM MOSAKODÓ ILLATMENTES 250ML
Termékadatok
Termékkód:
14817
Vonalkód:
5997652311118
Kiszerelés:
250 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
4.196 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 16, Modul: 01, Polc: 05)
Győr (Tároló: 2107)
Kecskemét (Tároló: K-2-2)
Pécs (Tároló: 1404)
Szeged (Tároló: 0901)
Vecsés (Tároló: 0506)
Nettó 826 Ft
Bruttó 1.049 Ft

Részletes termékinformáció

A Sába savas hatású intim szappan gyengéden tisztít, az intim testfelületek természetes állapotát tartja fenn. Hosszantartó komfort érzetet nyújt. Tejsavtartalmú, pH 4-es értéke az intim területek pH értékével megegyezik, így használata az élettani egyensúlyi állapot fenntartásában vagy visszaállításában kiemelten hatékony. A termék mesterséges illat- és színezőanyag mentes. Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Cocamide DEA, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Cloride, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinone, Citric acid, Lactic acid

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök