SÁBA FÉRFI  INTIM MOSAKODÓ ILLATMENTES 250ML
SÁBA FÉRFI  INTIM MOSAKODÓ ILLATMENTES 250ML
SÁBA FÉRFI  INTIM MOSAKODÓ ILLATMENTES 250ML
Termékadatok
Termékkód:
35308
Vonalkód:
5997652311590
Kiszerelés:
250 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
4.196 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 17, Modul: 08, Polc: 06 | Sor: 19, Modul: 04, Polc: 02)
Győr (Tároló: 2107)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1404)
Szeged (Tároló: 0901)
Vecsés (Tároló: 0506)
Nettó 826 Ft
Bruttó 1.049 Ft

Részletes termékinformáció

A Sába® férfi intim szappan a férfiak intim bőrfelületeinek természetes védelmét segíti a bőr élettani pH 4-es értékének visszaállításával és fenntartásával. A ginzeng kivonat előnyös hatású a bőr védelmében és ápolásában. Mesterséges színező- és illatanyagoktól, valamint parabénektől mentes. Érzékeny bőrűek is használhatják. Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Chlorhexidine Digluconate, Panax Notoginseng Extract, Citric Acid, Benzalkonium Chloride

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök