BIO CULTIVATORS NÖVÉNYI HAJFESTÉK MÉLY GESZTENYEBARNA 100G
BIO CULTIVATORS NÖVÉNYI HAJFESTÉK MÉLY GESZTENYEBARNA 100G
-15 %Akció
BIO CULTIVATORS NÖVÉNYI HAJFESTÉK MÉLY GESZTENYEBARNA 100G
Termékadatok
Akció időtartama:
2023.05.02. - 2023.07.03.
Termékkód:
101050
Vonalkód:
8906076150811
Kiszerelés:
0.1 kg
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
40.370 Ft / kg
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 4.037 Ft
Eredeti bruttó 4.750 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

CULTIVATOR’S 100% BIO NÖVÉNYI HAJFESTÉK 4 x 25 G

Minősített natúrkozmetikum.

Az összetevők 100%-ban organikus gazdálkodásból származnak.

A CULTIVATOR’S bio hajfestékek a természet és a tudomány jóságát ötvözik az innovációval. Bio gyógynövények egyedi keveréke, melyek természetes módon színezik a hajat. A legbiztonságosabb hajfestési megoldást jelentik, amely nem jár semmilyen kémiai folyamattal vagy melanin elszíneződéssel.

Bio növényi hajfestékek, amelyek biztosítják a kívánt hajszínt, fényességet és táplálják a hajat. A félpermanens színek a haj festésére lettek kifejlesztve, melyek könnyedén tapadnak a haj kutikulájához. 
Minden összetevőnek megvannak a maga előnyei, melyek támogatják a haj egészségét. Hajfestékeinket koncentrált bio növényi porokból készítjük, melyek a hajfestésen túl revitalizáló hatást kölcsönöznek a fejbőrnek és a hajnak. 
A gondosan és kézzel válogatott, „Fair for Life”minősítésű bio összetevőket világszínvonalú gyártási technológiával dolgozzuk fel annak érdekében, hogy meg tudjuk őrizni a növényi összetevők aktív tulajdonságait.

Kiváló megoldást nyújt az ősz és fehér hajszálak hosszan tartó fedésére. Termékeink nem tartalmaznak kémiai anyagokat, peroxidot, ammóniát, PPD-ket, parabéneket, génmódosított összetevőket. Termékeinket többszöri minőségi ellenőrzésnek vetjük alá. Dermatológiailag tesztelt Európában. Vegán termék. A csomag 4 x 25 g bio növényi hajfestéket, 1 pár komposztálható kesztyűt és 1 komposztálható zuhanysapkát tartalmaz.

Használata:

1. lépés: válassza ki a haj hosszának megfelelő mennyiséget!

Egy doboz Cultivator’s bio növényi hajfesték 4 x 25 g növényi port tartalmaz. 
A haj hosszától függ, hogy hány tasak használandó fel a hajfestés során: Rövid haj (férfi)    = 1 tasak, Középhosszú haj  = 2 tasak, Hosszú haj           = 3 tasak, Extra hosszú haj  = 4 tasak 

2. lépés: mossa meg alaposan a haját gyógynövényes samponnal, majd hagyja természetes módon megszáradni!

3. lépés: a haj méretének megfelelő mennyiséget keverjen össze 35C fokos langyos vízzel, amíg krémes állagú pasztát nem kap! 
Egy 25 g-os tasakhoz 100 ml langyos vizet adjon hozzá!

4. lépés: ezt követően a kész pasztát azonnal vigye fel egyenletesen a hajra a csomagban található komposztálható kesztyűt használva!

5. lépés: fedje be a haját a csomagban található komposztálható  zuhanysapkával, majd hagyja hatni 60-90 percig az elérni kívánt színárnyalatnak megfelelően! (60 perc alatt világosabb, míg 90 perc alatt sötétebb árnyalat érhető el.)

6. lépés: ezt követően öblítse le a haját sima vízzel! Azt javasoljuk, hogy a következő 48 órában semmilyen sampont ne használjon! 48 óra után gyógynövényes sampon használatát javasoljuk.

A Cultivator’s bio növényi hajfestékek minden hajszál körül egy réteget képeznek. Az eredményül kapott színt a haj meglévő színe határozza meg. 
Az ősz haj egyedülálló, mivel nem tartalmaz melanin pigmentet, így világosabb eredményt ad. 
Ha nagyobb az ősz hajszálak aránya, az általános színeredmény is világosabb lesz az első alkalmazásnál, de 4-5 használat után már egy használattal is el tudja fedni az ősz hajszálakat. Ezért a többlépcsős festés segít az ősz hajszálak hatékony fedésében.

A szín csak referenciaként szolgál, mely függ az összetevők betakarítási idejétől, a haj típusától, a meglévő hajszíntől, a pakolás időtartamától és a paszta melegen tartásától. A termék nem világosítja a hajat, mert nem tartalmaz fehérítőt vagy vegyszereket!

Összetevők: Indigofera tinctoria Leaf Powder, Henna, Phyllantus emblica Fruit Powder, Ziziphus spina-Christi Leaf, Eucalyptus Globulus Leaf Powder, Aloe barbadensis Leaf Powder, Curcuma Longa Root Powder, Chamomilla recutita Flower Powder

Figyelmeztetések:

Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag felnőttek részére!

Ne nyelje le! Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére!

Szembe és szemkörnyékre ne kerüljön! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítse ki! 
Használat előtt mindig végezzen bőrérzékenységi tesztet: a kikevert termékből vigyen fel egy picit a könyökhajlatra vagy a fül mögé és hagyja megszáradni, majd 48 óra elteltével mossa le! Ha ez idő alatt nem tapasztal érzékenységet, alkalmazhatja a terméket. 
Ne használja sérült vagy sebes fejbőrön! 
Szorosan lezárva, hőtől és közvetlen napfénytől távol tartandó! 
Felhasználható a csomagoláson jelzett hónap végéig, hó-év megjelöléssel! 

Származási hely: India

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök