HERBÁRIA TEA FEKETE BODZA VIRÁG SZÁLAS 50G
HERBÁRIA TEA FEKETE BODZA VIRÁG SZÁLAS 50G
HERBÁRIA TEA FEKETE BODZA VIRÁG SZÁLAS 50G
Termékadatok
Termékkód:
13648
Vonalkód:
5997005308031
Kiszerelés:
50 g
Bontható:
Igen
Egységár:
10.040 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 05, Modul: 14, Polc: 05)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1009)
Kecskemét (Tároló: 0108)
Pécs (Tároló: 0605)
Szeged (Tároló: 0303)
Vecsés (Tároló: 0205)
Nettó 478 Ft
Bruttó 502 Ft

Részletes termékinformáció

A bodzavirágból készített gyógytea enyhíti a meghűléses, lázas megbetegedések felső légúti tüneteit. Izzasztó, enyhe gyulladáscsökkentő, valamint váladéktermelést serkentő, köptető hatású. Enyhe hashajtó és vizelethajtó hatással is rendelkezik. Mézzel vagy csipkeszörppel ízesítve a gyógynövényből készült tea hatékonysága fokozható. Alkalmazása: 2 teáskanál drogból (kb. 3-4 g) 1,5 dl forrásban lévő vízzel forrázatot készítünk. Napi adagja 10-15 g.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök