GLUTÉNMENTES HELLO FOOD FREE CSIRKEPÖRKÖLT GALUSKÁVAL 330G
GLUTÉNMENTES HELLO FOOD FREE CSIRKEPÖRKÖLT GALUSKÁVAL 330G
GLUTÉNMENTES HELLO FOOD FREE CSIRKEPÖRKÖLT GALUSKÁVAL 330G
Termékadatok
Termékkód:
53757
Vonalkód:
5999110100241
Kiszerelés:
330 g
Bontható:
Igen
Egységár:
3.597 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 935 Ft
Bruttó 1.187 Ft

Részletes termékinformáció

GLUTÉNMENTES HELLO FOOD FREE CSIRKEPÖRKÖLT GALUSKÁVAL 330G

Csirkemell 34,8 %,Kukoricaliszt, kukoricadara, vöröshagyma, étkezési paprika, tojás, paradicsom, sertészsír, burgonyakeményítő, fűszerek

A magyar konyha hagyományőrző felejthetetlen klasszikusa, melyet most már a gluténmentes étrendet követők is bátran élvezhetnek az otthoni galuska készítés

hűtve tárolandó

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: tojás

Tápérték (Kcal):174/100g

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 január

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök