GARUDA AYURVEDA PROSGUARD KAPSZULA 60DB
GARUDA AYURVEDA PROSGUARD KAPSZULA 60DB
GARUDA AYURVEDA PROSGUARD KAPSZULA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
53267
Vonalkód:
8904053226016
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
5.835 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr (Tároló: 1601)
Kecskemét (Tároló: E.7)
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 4.594 Ft
Bruttó 5.835 Ft

Részletes termékinformáció

GARUDA AYURVEDA PROSGUARD KAPSZULA 60DB

Növényi és ásványi eredetű szerves és szervetlen összetevők komplex keveréke. Segítheti a húgyutak és prosztata egészségét. Támogatja a zsírok és a cukor anyagcseréjét. Természetes antimikrobiális hatással rendelkezik. Hozzájárulhat a máj méregtelenítéséhez. Hozzájárulhat az idegrendszer fenntartásához. Növelheti a szervezet fiziológiai ellenállóképességét. Jótékonyan hathat a szív-és érrendszerre.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 október

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök