Jeges és fűszeres, krémes, habos és tisztán növényi növényi alapú kávéra vágysz? Próbáld ki az Alpro Barista termékeit! Kávéőrülteknek, habimádóknak! 
Az Alpro Barista Kókuszital fantasztikus ízével gondolatban az ázsiai trópusokra repülhetsz. 
A mesés Barista hab pedig gondoskodik a tökéletes kávéélményről a nap bármelyik pontján. 
Így készítsd el a fűszeres jegeskávét: 

Amire szükséged lesz hozzá 
• 130 ml Barista Kókuszital 
• 1 dupla presszókávé 
• Jégkockák 
A fűszersziruphoz: 
• Fűszerek: 1-1 kávéskanál őrölt fahéj, őrölt gyömbér, őrölt szegfűszeg, őrölt kardamom és őrölt szerecsendió 
• 2 evőkanál barna cukor, vagy megfelelő mennyiség a kedvenc édesítődből 
• fél dl víz

Elkészítés
1. A fűszersziruphoz egy kis edényben keverd össze a fűszereket, a cukrot és a vizet, és melegítsd fel, amíg a cukor el nem olvad. Majd tedd a hűtőbe legalább 15 percre. Itt tárolhatod is pár napig, ha nem használod el azonnal! 
1. Tölts félig egy poharat jégkockákkal! 
2. Öntsd bele az Alpro Barista Kókuszitalt és 1-2 teáskanál szirupot! 
3. Öntsd hozzá a dupla presszókávét! 
4. Alaposan keverd el és szervírozd!

 

Az Alpro Barista Kókuszitalt ITT vásárolhatod meg hozzá. A fűszereket ITT keresd, a kávékat ITT találod, ha bio kávét szeretnél IDE kattints!