HIMALAYA ACTIVE WHITE GYÓGYNÖVÉNYES FEHÉRÍTŐ FOGKRÉM GÉL EXTRA FRISS 75ML
HIMALAYA ACTIVE WHITE GYÓGYNÖVÉNYES FEHÉRÍTŐ FOGKRÉM GÉL EXTRA FRISS 75ML
HIMALAYA ACTIVE WHITE GYÓGYNÖVÉNYES FEHÉRÍTŐ FOGKRÉM GÉL EXTRA FRISS 75ML
Termékadatok
Termékkód:
48846
Vonalkód:
6291107220079
Kiszerelés:
75 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
13.320 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 17, Modul: 04, Polc: 03)
Győr (Tároló: 2002)
Kecskemét (Tároló: K-4-5)
Pécs (Tároló: 1305)
Szeged (Tároló: 1203)
Vecsés (Tároló: 0505)
Nettó 787 Ft
Bruttó 999 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

HIMALAYA ACTIVE WHITE GYÓGYNÖVÉNYES FEHÉRÍTŐ FOGKRÉM GÉL EXTRA FRISS 75ML

Termék összetétele:

Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Aqua, Sodium Lauryl Sulphate, Flavor, Sodium Carboxy Methyl, Cellulose, Silicon Dioxide, Titanium Dioxide Menthol, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Salvadora Persica Stem Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Shell Extract, Thymol, CI 42090, Papain, Bromelain, Limonene.

Az egészséges fogak és a szájhigiénia kulcsa az egészséges fogíny. A Himalaya Herbals Gum Expert fogkrémek miswakot és természetes ínyfeszesítő összetevőket tartalmaznak, melyek segítenek az egészséges fogíny fenntartásában és védelmében. Az Active White Fehérítő Frissítő fogkrém gél hatását egy növényi enzimtechnológián alapuló gyógynövényes formula biztosítja, mely 2 héten belül gyengéden távolítja el a foglepedéket, ezáltal fogai visszanyerik természetes fehérségüket, mialatt hosszan tartó friss leheletet is biztosít. Parabénmentes. Nem tartalmaz kémiai fehérítő anyagot.

Hűvös, száraz helyen tárolandó!

Forrás:gyártó/forgalmazó 2018 február

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök