EQUILIBRA EXTRA DERMO-GÉL ALOE VERÁVAL (98%)150ML
EQUILIBRA EXTRA DERMO-GÉL ALOE VERÁVAL (98%)150ML
EQUILIBRA EXTRA DERMO-GÉL ALOE VERÁVAL (98%)150ML
Termékadatok
Termékkód:
54477
Vonalkód:
8000137020140
Kiszerelés:
150 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
3.886 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 18, Modul: 05, Polc: 04)
Győr (Tároló: 1603)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 3.060 Ft
Bruttó 3.886 Ft

Részletes termékinformáció

EQUILIBRA EXTRA DERMO-GÉL ALOE VERÁVAL (98%)150ML 

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid. 

Az EQUILIBRA® Extra Aloe Dermo-gel az egész család bőrének hatékony  ápolására alkalmas.  Segítséget nyújt a bőr különböző “megpróbáltatásai” esetén, mint napozás után és forró felületekkel való érintkezést követő pirosodás, fogínygyulladás, fáradt és rendkívül igénybevett lábak, izzadság által okozott pirosodás, epilálás és borotválás.

Magas hőmérséklettől, fagytól védett helyen tárolandó. Vigye fel bőrére és hagyja megszáradni. Tartós égési sérülések vagy bőrpír esetén ne használja tovább. 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök