ELEUTHERO GINSENG KAPSZULA 50DB
ELEUTHERO GINSENG KAPSZULA 50DB
ELEUTHERO GINSENG KAPSZULA 50DB
Termékadatok
Termékkód:
16420
Vonalkód:
6919773990019
Kiszerelés:
50 db
Bontható:
Igen
Egységár:
26 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 05, Modul: 06, Polc: 02)
Győr
Kecskemét (Tároló: F-6-3)
Pécs (Tároló: 1204)
Szeged (Tároló: 3101)
Vecsés
Nettó 1.016 Ft
Bruttó 1.290 Ft

Részletes termékinformáció

Az Eleuthero Ginzeng Kapszula válogatott alapanyagokból, 100%-os természetes eleuthero ginzeng gyökér kivonatból készül. Elsősorban immunerősítőként, fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához javasolt a kapszula szedése. Alkalmazási javaslat: Napi kétszer két Eleuthero Ginzeng Kapszula szedése javasolt. Összetétel: Eleuthero Ginzeng gyökér por. Tárolás: Száraz, hűvös helyen. Származási hely: Kína. Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök