GOODWILL FOLVAS-C FEMINA TABLETTA 60DB
GOODWILL FOLVAS-C FEMINA TABLETTA 60DB
GOODWILL FOLVAS-C FEMINA TABLETTA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
57776
Vonalkód:
5999860577638
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
49 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: 1109)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés (Tároló: u)
Nettó 2.314 Ft
Bruttó 2.939 Ft

Részletes termékinformáció

GOODWILL FOLVAS-C FEMINA TABLETTA 60DB

C-vitamin, vas, folsav

 Vasat, folsavat és C-vitamint tartalmazó Étrend-kiegészítő tabletta.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök