OCUTEIN SENSITIVE KONTAKTLENCSE FOLYADÉK 360ML
OCUTEIN SENSITIVE KONTAKTLENCSE FOLYADÉK 360ML
Új
OCUTEIN SENSITIVE KONTAKTLENCSE FOLYADÉK 360ML
Termékadatok
Termékkód:
56595
Vonalkód:
8594059738622
Kiszerelés:
360 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
10.097 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Tároló: h)
Győr (Tároló: 1703)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.862 Ft
Bruttó 3.635 Ft

Részletes termékinformáció

OCUTEIN SENSITIVE KONTAKTLENCSE FOLYADÉK 360ML

Hialuronsav, HPMC, Dinátrium-edetát, Izotóniás pu_ erolt oldat, pH 7,2. 
 

A két hatóanyag (nátrium-hialuronát, hipromellóz) egyedi kombinációja biztosítja a magas fokú hidratálást és nedvesítést. Lehetővé teszi az egész napos lágy kontaktlencse viselését kellemetlen száradás, páraképződés és szúró érzés nélkül. Ajándék kontaktlencse tárolóval!

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök