ORGANIQA BALANCE BARÁTCSERJE KAPSZULA 400MG 60DB
ORGANIQA BALANCE BARÁTCSERJE KAPSZULA 400MG 60DB
ORGANIQA BALANCE BARÁTCSERJE KAPSZULA 400MG 60DB
Termékadatok
Termékkód:
59525
Vonalkód:
5999885147649
Kiszerelés:
60 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
48 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.899 Ft

Webshop raktáron - szállítható

Részletes termékinformáció

ORGANIQA BALANCE BARÁTCSERJE KAPSZULA 400MG 60DB

100% barátcserje 10:1 kivonat

 BARÁTCSERJE (vitex vagy vitex agnus castus néven is találkozhatsz vele) a női lét egyik legfontosabb támogató gyógynövénye. A nővé éréstől egészen a változókor végéig segíti a nők mindennapjait egyensúlyba hozni, a folyamatos hormonális változások okozta testi és lelki tüneteket csökkenti. 

Napi adag (2 kapszula) tartalma: barátcserje 10:1 kivonat: 800 mg, Szedése előtt érdemes kikérni szakorvos véleményét. Gyermekektől elzárva tartandó. 

Forrás: gyártó / forgalmazó 2022. május

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök