MEDISTUS ANTIVIRUS LÁGYPASZTILLA 10DB
MEDISTUS ANTIVIRUS LÁGYPASZTILLA 10DB
MEDISTUS ANTIVIRUS LÁGYPASZTILLA 10DB
Termékadatok
Termékkód:
47487
Vonalkód:
5999551072879
Kiszerelés:
10 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
213 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.129 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

MEDISTUS ANTIVIRUS LÁGYPASZTILLA 10DB

Termék összetétele:

Hatóanyag: Kistosyn® -100 kivonat

maltit, szorbit, tisztított víz, aszkorbinsav, citromsav, aroma, növényi olaj, sztevia kivonat, borsmenta olaj.

Természetes egészségvédelem emelkedett fertőzésveszély esetén.

Természetes hatóanyagú lágypasztilla friss, gyümölcsös ízzel, orvostechnikai eszköz

Fizikai fertőzésvédelem – friss, gyümölcsízű lágypasztillák

Fokozott fertőzésveszély esetén a Medistus® AntiVirus lágypasztillák rendszeres használata a garatnyálkahártyán történő fizikai akadályképzéssel támogatja a vírusok és baktériumok elleni védelmet. A Kistosyn®-100 kivonat hatóanyagai és a lágypasztilla összetevői mint egy védőpajzs szolgálnak a száj- és garatnyálkahártyán, elősegítve a vírusok és baktériumok bejutása elleni védelmet, mielőtt még azok a testbe juthatnának. A fizikai hatásmechanizmusnak köszönhetően rezisztencia felépülés nem lehetséges.

 

A Medistus® Antivirus lágypasztilla

•       védőréteget alkot,

•       természetes akadályt képez,

•       segít a megelőzésben és az első tünettől kezdve.

Felhasználási területek:

•       a garat- és szájnyálkahártya természetes védőfunkciójának támogatására vírusos és bakteriális fertőzések ellen, fizikai akadályképzés révén,

az első torokkaparás megjelenésétől is

•       bármilyen eredetű fertőző és gyulladásos légúti megbetegedések megelőzésére, a garatnyálkahártyán kiépülő fizikai (mechanikai) akadályképzés által.

•       Naponta 3-6 alkalommal

Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 augusztus 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök