VIVIT KAPSZULA 30DB
VIVIT KAPSZULA 30DB
VIVIT KAPSZULA 30DB
Termékadatok
Termékkód:
56832
Vonalkód:
5999860254034
Kiszerelés:
30 db
Bontható:
Igen
Egységár:
168 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 05, Modul: 03, Polc: 02)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 3.976 Ft
Bruttó 5.049 Ft

Részletes termékinformáció

VIVIT KAPSZULA 30DB

Mikorkristályos cellulóz, nikotinamid, B2 tiamin, biotin 100%-os, Sipernat22, koriander illóolaj, origano olaj

Bőrünkön és nyálkahártyánkon különféle mikroorganizmusok élnek és hogy megbetegítenek-e, azt immunrendszerünk határozza meg, mivel az immunrendszer olyan szervek, sejtek és fehérjék interaktív hálózata, amely a szervezetet védi a vírusoktól és baktériumoktól vagy bármilyen idegen anyagtól.

Száraz helyen, szoba hőmérsékleten

Tápérték (Kcal): 15

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 május

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök