NATURLAND TŐZEGÁFONYA KOMPLEX C-VITAMINNAL ÉS NYÍRFAKIVONATTAL 30DB
NATURLAND TŐZEGÁFONYA KOMPLEX C-VITAMINNAL ÉS NYÍRFAKIVONATTAL 30DB
NATURLAND TŐZEGÁFONYA KOMPLEX C-VITAMINNAL ÉS NYÍRFAKIVONATTAL 30DB
Termékadatok
Termékkód:
43380
Vonalkód:
5999561010663
Kiszerelés:
30 db
Bontható:
Igen
Egységár:
72 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 05, Modul: 05, Polc: 01)
Győr (Tároló: 1601)
Kecskemét (Tároló: E.8)
Pécs (Tároló: 1205)
Szeged (Tároló: 3101)
Vecsés
Nettó 1.706 Ft
Bruttó 2.167 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása: A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. Napi 1 kapszulát bőséges folydékkal bevenni. Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 március

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök