ARMÁRIUM ARMAVIT C-VITAMIN+CSIPKEBOGYÓ 500MG TABLETTA 100DB
ARMÁRIUM ARMAVIT C-VITAMIN+CSIPKEBOGYÓ 500MG TABLETTA 100DB
Új
ARMÁRIUM ARMAVIT C-VITAMIN+CSIPKEBOGYÓ 500MG TABLETTA 100DB
Termékadatok
Termékkód:
57004
Vonalkód:
5997635721057
Kiszerelés:
100 db
Bontható:
Igen
Egységár:
21 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.662 Ft
Bruttó 2.111 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

ARMÁRIUM ARMAVIT C-VITAMIN+CSIPKEBOGYÓ 500MG TABLETTA 100DB
 

A c-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához és a sejtek védelméhez az oxidatív stressz ellen. Segíti a normál kollagénképződést az erek, csontok, porcok, íny, bőr és fogak normál működéséhez. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez 
Elősegíti a normál energia-előállító anyagcserét, így segíti a fáradtság és a fáradtság csökkentését. Adag mennyiség: 1 tabletta 
Tartalom adagonként (1 tabletta) %NRV* 
Vitamin C  500 mg 625% 
Csipkebogyó (Rosa Canina) gyümölcspor 50 mg l 
*NRV: Átlagos felnőtt napi tápanyag-referencia érték

száraz, hűvös, helyen

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 június

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök