HERBALPRODUKT DIAWELL ROSTKEVERÉK 180G
HERBALPRODUKT DIAWELL ROSTKEVERÉK 180G
HERBALPRODUKT DIAWELL ROSTKEVERÉK 180G
Termékadatok
Termékkód:
57773
Vonalkód:
5999860956471
Kiszerelés:
180 g
Bontható:
Igen
Egységár:
20.678 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: 1510 | Tároló: 9999)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.931 Ft
Bruttó 3.722 Ft

Részletes termékinformáció

HERBALPRODUKT DIAWELL ROSTKEVERÉK 180G

zabkorpa, útifűmaghéj, csicsóka

A rostkeverék élelmi rostokban gazdag élelmiszer, fogyasztása segíthet a rosthiányos táplálkozás kialakulásának megelőzésébenm az egészséges emésztés támogatásában. Optimálisan összeállított növényi rostok keveréke. Az élelmi rostok olyan fel nem szívódó növényi részek, melyek segíthetnek a vércukorszint optimalizálásában is. A DiaWell rostkeverék fogyasztása mellett ügyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére! GI kontroll

Tárolja száraz, hűvös helyen zárt csomagolásban.

Tápérték (Kcal): 259

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök