INTERHERB OSTEOFITT CSONT KOMPLEX TABLETTA 60DB
INTERHERB OSTEOFITT CSONT KOMPLEX TABLETTA 60DB
Új
INTERHERB OSTEOFITT CSONT KOMPLEX TABLETTA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
56996
Vonalkód:
5999542645457
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
48 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1501)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés (Tároló: 0306)
Nettó 2.290 Ft
Bruttó 2.908 Ft

Részletes termékinformáció

INTERHERB OSTEOFITT CSONT KOMPLEX TABLETTA 60DB

Összetevők: 
kalcium-karbonát; kalcium-citrát; maltodextrin; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, karboxi-metil-cellulóz nátrium, hidroxi-propil-metil-cellulóz; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, talkum; menakinon; kolekalciferol; stabilizátor: polietilénglikol.

Csontjaink felépítésben kulcsfontosságú szerepet játszanak az ásványi anyagok, a vitaminok és a nyomelemek. Ezek megfelelő minőségű és arányú bevitele segíti a csontok és a fogak normál állapotának megőrzését. Készítményünk a csontok szerkezeti vázát adó kalciumot, valamint K2- és D3-vitaminokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához. 

Ajánlott: 
• a fejlődő szervezet csontozatának erősítésére 
• változókorban a csontok védelmére 
• időskorúak étrendjének kiegészítésére 
• a csontok, fogak normál állapotának fenntartására

Javasolt fogyasztás: 
Naponta 2 x1 tabletta, reggeli és vacsora után, folyadékkal vegye be.   
Tárolás: szoba hőmérsékleten (15-25C). Gyermekektől elzárva tárolandó!

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 június

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök