GAL K2+D3 VITAMIN CSEPP FORTE 20ML
GAL K2+D3 VITAMIN CSEPP FORTE 20ML
GAL K2+D3 VITAMIN CSEPP FORTE 20ML
Termékadatok
Termékkód:
40962
Vonalkód:
5999885398782
Kiszerelés:
20 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
310.000 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 10, Modul: 06, Polc: 05 | Tároló: r14)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét (Tároló: E-1-2)
Pécs (Tároló: 1104)
Szeged (Tároló: 3401)
Vecsés (Tároló: 0402)
Nettó 4.882 Ft
Bruttó 6.200 Ft

Részletes termékinformáció

Napi 12 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverje! 1 üvegben ~60adag található Összetevők: Organikus (bio) MCT-olaj (bio pálma- és kókuszolajból), fillokinon (K1-vitamin), menakinon-7 (K2-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), természetes antioxidáns: E-vitamin (kevert-tokoferolokból). Forrás:gyártó/forgalmazó 2015. július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök