VITAKING CINK GLUCONAT 25MG TABLETTA 90DB
VITAKING CINK GLUCONAT 25MG TABLETTA 90DB
VITAKING CINK GLUCONAT 25MG TABLETTA 90DB
Termékadatok
Termékkód:
57775
Vonalkód:
5999561257662
Kiszerelés:
90 db
Bontható:
Igen
Egységár:
15 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: h)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1502)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.088 Ft
Bruttó 1.382 Ft

Részletes termékinformáció

VITAKING CINK GLUCONAT 25MG TABLETTA 90DB

 

Név                            Aktív/ hasznos rész         Mennyiség 
Cink (cink -glükonát)  21 mg                         204,415 mg 
  
Cink-oxid (bevonat)   4 mg                          5,85 mg

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta étkezés közben. A napi mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyetesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen sugárzó hőtől és fénytől védve tárolandó!

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök