DR.HERZ KOLLAGÉN FORTE HIALURONNAL 60DB
DR.HERZ KOLLAGÉN FORTE HIALURONNAL 60DB
DR.HERZ KOLLAGÉN FORTE HIALURONNAL 60DB
Termékadatok
Termékkód:
55047
Vonalkód:
5999564541379
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
56 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 13, Modul: 07, Polc: 04)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.653 Ft
Bruttó 3.369 Ft

Részletes termékinformáció

DR.HERZ KOLLAGÉN FORTE HIALURONNAL 60DB

marha eredetű kollapgén (Paptan), L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), cink-glükonát, nátrium-hialoronát, nikotinamid (B3 vitamin), D-biotin (B7 vitamin), közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kókuszolaj 

A könnyen felszívódó és nagy hatásfokkal hasznosuló kollagén kivonat a kollagén, hyaluronsav és szabad aminosavak komplexe. Ezek a bioaktív hatóanyagok elősegítik a bőr üdeségének, rugalmasságának megőrzését, az ízületek mozgékonyságát.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök