DR.HERZ GYMNEMA SYLVESTRE KIVONAT+SZERVES KRÓM 90DB
DR.HERZ GYMNEMA SYLVESTRE KIVONAT+SZERVES KRÓM 90DB
DR.HERZ GYMNEMA SYLVESTRE KIVONAT+SZERVES KRÓM 90DB
Termékadatok
Termékkód:
55049
Vonalkód:
5999564541454
Kiszerelés:
90 db
Bontható:
Igen
Egységár:
23 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 13, Modul: 07, Polc: 04)
Győr (Tároló: 1703)
Kecskemét
Pécs (Tároló: sh10)
Szeged
Vecsés
Nettó 1.615 Ft
Bruttó 2.051 Ft

Részletes termékinformáció

DR.HERZ GYMNEMA SYLVESTRE KIVONAT+SZERVES KRÓM 90DB

tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kálcium-foszfátok), gymnema sylvestre kivonat,csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), fényezőanyag (zsírsavak), színtelen bevonat, nedvesítő szer (glicerin), króm-pikolinát

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök