DR.HERZ C-VITAMIN 1500MG+D3+ZN CSIPKEBOGYÓVAL+ACEROLA 60DB
DR.HERZ C-VITAMIN 1500MG+D3+ZN CSIPKEBOGYÓVAL+ACEROLA 60DB
DR.HERZ C-VITAMIN 1500MG+D3+ZN CSIPKEBOGYÓVAL+ACEROLA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
55045
Vonalkód:
5999564541386
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
50 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 13, Modul: 06, Polc: 04)
Győr (Tároló: 1504)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.372 Ft
Bruttó 3.012 Ft

Részletes termékinformáció

DR.HERZ C-VITAMIN 1500MG+D3+ZN CSIPKEBOGYÓVAL+ACEROLA 60DB

L-aszkorbinsav, cink-oxid, csipkebogyó, acerola kivonat, tömegnövelő szerek, zsírsavak, csomósodást gátló anyagok, színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok és vas-hidroxidok), nedvesítőszer, módosított kukoricakeményítő, kókuszolaj, cukor, antioxidánsokközepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kolekalciferol 

A termék természetes csipkebogyó kivonatot tartalmaz, dúsítva citrus flavonoidokkal, acerola gyümölcs kivonattal, valamint nyújtott felszívódású,  magas C-vitaminnal. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök