DR.HERZ AMINO KOMPLEX 60DB
DR.HERZ AMINO KOMPLEX 60DB
DR.HERZ AMINO KOMPLEX 60DB
Termékadatok
Termékkód:
55043
Vonalkód:
5999564541409
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
57 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 13, Modul: 06, Polc: 05)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.683 Ft
Bruttó 3.408 Ft

Részletes termékinformáció

DR.HERZ AMINO KOMPLEX 60DB

zselatin, L-Leucin, L-Lysin, L-phenylalanin, L-Glutamin, L-Arginin, L-Valin, L-Isoleucin, L-threonin, L-carnitine, Glycin, L-tryptophan, L-Histidin, Taurin, L-tyrosin,L-Serin, L-Alanin, L-Prolin

Aminosav komplex készítményünk 17 fajta esszenciális aminosavat tartalmaz, melyek létfontosságúak a szervezetünk megfelelő működéséhez. Az aminosavak a fehérjék építőelemei, ezért fontos a megfelelő pótlásuk minden olyan állapotban, amikor normális táplálkozással nem tudjuk biztosítani a szükséges bevitelüket. Hozzájárulhatnak a sportoláshoz, fizikai munkához, és a legyengült szervezet felerősítéséhez. 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök