DOGON PERUI KOVAFÖLD 250G
DOGON PERUI KOVAFÖLD 250G
DOGON PERUI KOVAFÖLD 250G
Termékadatok
Termékkód:
55262
Vonalkód:
5999887104152
Kiszerelés:
250 g
Bontható:
Igen
Egységár:
6.740 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 13, Modul: 04, Polc: 05)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.327 Ft
Bruttó 1.685 Ft

Részletes termékinformáció

DOGON PERUI KOVAFÖLD 250G

Szilícium-dioxid: 3,07 g; Vas: 44,1 mg (315% NRV - ajánlott napi bevitel)

A Vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint sejtosztódásban. Hozzájárul a normál vörösvérsejt-, és hemoglobin-képződéshez, így aktív szerepet játszik a vér normál oxigénszállításában, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Az ősi kultúrák évszázadok óta használják a Kovaföldet szellemi, testi megújulásra, méregtelenítésre, béltisztításra. Szilíciumtartalma révén hozzájárul a kötőszövetek, haj, bőr normál állapotának fenntartásához. A tudatosság fejlődésének korát éljük egy rendkívül gyorsan változó világban, mely fejlődés egyik eleme a szén alapú vegyületekről szilícium alapú vegyületekre való váltás. A perui kovaföldben, ezen 13 millió éves kőzetben a létezés minden fellelhető lenyomata megtalálható a teremtés óta.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Terhes nők és szoptató anyák számára a fogyasztás nem engedélyezett! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök