DIABESTAR KENYÉR 300G
DIABESTAR KENYÉR 300G
DIABESTAR KENYÉR 300G
Termékadatok
Termékkód:
42602
Vonalkód:
5999560640588
Kiszerelés:
300 g
Bontható:
Igen
Egységár:
1.720 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 437 Ft
Bruttó 516 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Termék leírása: Összetétele:búzaliszt,búzasikér.zabrost. Száraz hűvös helyen tartandó. Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 január

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök