CELSUS TŐZEGÁFONYA KAPSZULA 60DB
CELSUS TŐZEGÁFONYA KAPSZULA 60DB
CELSUS TŐZEGÁFONYA KAPSZULA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
17544
Vonalkód:
5999535080289
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
91 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 05, Modul: 05, Polc: 02 | Tároló: r5)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1205)
Szeged
Vecsés
Nettó 4.194 Ft
Bruttó 5.326 Ft

Részletes termékinformáció

Dr. Tamási Tőzegáfonya kapszula 60 db

étrend-kiegészítő

Kizárólag gyümölcshúsból készült, mesterséges adalékanyagoktól és színezéktől mentes 100%-os tisztaságú tőzegáfonya. Hatóanyagai (antocianidok) segíthetik a húgyutak egészségének fenntartását. A gyümölcs C-vitamin-tartalma támogatja az immunrendszert a baktériumok és a vírusokkal szembeni védekezésben.

OÉTI - 2024/2007

Forrás: InVital

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök