BIO ISOLA ZABITAL BARISTA (HABOSÍTHATÓ) 1000ML
BIO ISOLA ZABITAL BARISTA (HABOSÍTHATÓ) 1000ML
BIO ISOLA ZABITAL BARISTA (HABOSÍTHATÓ) 1000ML
Termékadatok
Termékkód:
58081
Vonalkód:
8023678728832
Kiszerelés:
1000 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
1.048 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: h)
Budapest - Váci út
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1908)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0905)
Nettó 825 Ft
Bruttó 1.048 Ft

Részletes termékinformáció

BIO ISOLA ZABITAL BARISTA (HABOSÍTHATÓ) 1000ML

víz, olasz zab* (16%), inulin*( 1%), hidegen sajtolt napraforgó olaj* tengeri só.

Az Isola Bio újdonságában, a barista zabitalban minden benne van, hogy a reggeli vagy délutáni kávézást egyedülálló élménnyé varázsolja. A barna zab jellegzetesen gazdag textúrája és intenzív íze jól kiegészíti és kiemeli a kávé finom aromáját. Könnyen habosítható, így vegán Latte Art-hoz is alkalmas növényi alternatíva. 

Felbontás után hűtőben tárolva 3-4 napig fogyasztható!

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: Glutén

Tápérték (Kcal): 56

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 október

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök