BIO BIONA BBQ SZÓSZ 250ML
BIO BIONA BBQ SZÓSZ 250ML
BIO BIONA BBQ SZÓSZ 250ML
Termékadatok
Termékkód:
56827
Vonalkód:
5032722314061
Kiszerelés:
250 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
6.852 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Sor: 35, Modul: 02, Polc: 04)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 0104)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0406)
Szeged
Vecsés
Nettó 1.349 Ft
Bruttó 1.713 Ft

Részletes termékinformáció

BIO BIONA BBQ SZÓSZ 250ML

A Biona bio BBQ mártás a tökéletes kombinációja a füstölt fokhagymának, paradicsomnak és borsnak, kihagyhatatlan hozzávalója minden kerti sütögetésnek. Alkalmas zöldségek pácolására, vagy önmagában mint mártogatós.

Forrás: gyártó*/forgalmazó 2021 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök