BIO KUZU KEMÉNYÍTŐ HEGYIGYÖKÉRBŐL 70G
BIO KUZU KEMÉNYÍTŐ HEGYIGYÖKÉRBŐL 70G
Kifutó
BIO KUZU KEMÉNYÍTŐ HEGYIGYÖKÉRBŐL 70G
Termékadatok
Termékkód:
30850
Vonalkód:
8017977001338
Kiszerelés:
70 g
Bontható:
Igen
Ez a termék jelenleg nem kapható. Kérjük, válasszon másik terméket!

Részletes termékinformáció

Összetétel: keményítő kuzu gyökér: Pueraria Lobata.* *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Nyomokban tartalmazhat szóját, glutént, mogyorót, szezámot. A forgalmazást ellenőrizte: Biokontroll Hungária Kft. HU-OKO-01 Minőségét megőrzi: a csomagolás oldalán feltüntetett ideig, (nap/hónap/év). Előállítja: LA FINESTRA SUL CIELO S.p.A. Származás hely: Japán Tárolja hűvös száraz helyen. Felhasználási javaslat: Porítsa el és főzés előtt oldja fel hideg vízben. Adja az ételhez főzés közben és folyamatosan keverje fakanállal, 2 perc alatt fő meg. Mivel erős zselésítő hatása van, használható levesek főzéséhez, szószokhoz, zselékhez és desszertekhez. Nettó: 70g Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök