BIO SODASAN FOLYÉKONY MOSÓSZER ÉRZÉKENY 1500ML
BIO SODASAN FOLYÉKONY MOSÓSZER ÉRZÉKENY 1500ML
Kifutó
BIO SODASAN FOLYÉKONY MOSÓSZER ÉRZÉKENY 1500ML
Termékadatok
Termékkód:
11839
Vonalkód:
4019886015301
Kiszerelés:
1500 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
1.963 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged (Tároló: 3601)
Vecsés
Nettó 2.317 Ft
Bruttó 2.943 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Minden ruhaanyag típushoz használható, kivéve a gyapjúhoz és a selyemhez. Összetevők: >30% víz, 5-15% növényi olajokból készült szappan (anionos tenzid), cukortenzid (nemionos tenzid), citrát, szóda, <5% alkohol (etanol), glicerin, illóolaj: citrál, d-limonén.Ellenőrizte: ECOCERT. A termék 100%-ban megfelel az Ecocert szabványnak és Vegan Society minősítéssel rendelkezik!Adagolása: a csomagoláson feltüntetett táblázat szerint. A mosószert rakhatja közvetlenül a dobba a ruhákra. Erős szennyezettség esetén használhatja a SODASAN oxigéntartalmú fehérítőt is. Vízlágyítót tartalmaz. Információ: Gyártó/Forgalmazó. 2017. augusztus.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök