BIO RAPUNZEL KORINTOSZI MAZSOLA KÉK SZŐLŐBŐL 250G
BIO RAPUNZEL KORINTOSZI MAZSOLA KÉK SZŐLŐBŐL 250G
BIO RAPUNZEL KORINTOSZI MAZSOLA KÉK SZŐLŐBŐL 250G
Termékadatok
Termékkód:
51738
Vonalkód:
4006040181484
Kiszerelés:
250 g
Bontható:
Igen
Egységár:
1.788 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 28, Modul: 06, Polc: 01)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.408 Ft
Bruttó 1.788 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

BIO RAPUNZEL KORINTOSZI MAZSOLA KÉK SZŐLŐBŐL 250G

Termék összetétele:

 kék szőlő,  ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Korintoszi mazsola kék szőlőből
ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
BIO-termék                            
Korintosz környékén termesztik ezt a keményhúsú, aromás kék szőlőt, melynek szárított gyümölcsét szívesen fogyasztják müzliben, sütéshez, főzéshez vagy egyszerűen nassolásra. Száraz, hűvös helyen tároljuk. Tápérték 100 g termékre: Energia 1386 kJ/ 327 kcal; zsír 0,4g, ebből telített zsírsav 0,1g; szénhidrát 75g, ebből cukor 68g; rost  6,7g; fehérje 2,5g; só 0,1g.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2019 április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök