BIO RAPUNZEL KÓKUSZKRÉM 2X50G
BIO RAPUNZEL KÓKUSZKRÉM 2X50G
BIO RAPUNZEL KÓKUSZKRÉM 2X50G
Termékadatok
Termékkód:
51740
Vonalkód:
4006040070993
Kiszerelés:
100 g
Bontható:
Igen
Egységár:
749 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 35, Modul: 01, Polc: 05)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 590 Ft
Bruttó 749 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

BIO RAPUNZEL KÓKUSZKRÉM 2X50G

Termék összetétele:

kókuszdióbél, adalék nélkül,  ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Kókuszkrém 100%-ban a kókuszdió magjából őrölve, adalék nélkül Tipp: 50g kókuszkrémet keverjünk el 100 ml vízzel és használjuk kókusztejként.

Forrás:gyártó/forgalmazó 2019 április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök