BIO MISO FEHÉR ÉDES SHIRO SZÓJABABKRÉM 250G
BIO MISO FEHÉR ÉDES SHIRO SZÓJABABKRÉM 250G
BIO MISO FEHÉR ÉDES SHIRO SZÓJABABKRÉM 250G
Termékadatok
Termékkód:
30841
Vonalkód:
8017977003776
Kiszerelés:
250 g
Bontható:
Igen
Egységár:
12.024 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 28, Modul: 01, Polc: 03)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.367 Ft
Bruttó 3.006 Ft

Részletes termékinformáció

Összetétel: rizs*(75,4%), szója*, víz, tengeri só, Koji (Aspergillus oryzae). *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Felhasználás: Kiválóan használható előételként készített szószokhoz és krémekhez, zöldségekhez és gabonafélékhez. Kiszerelés: 250g Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök