BIO LA SELVA PESTO TOSZKÁN 180G
BIO LA SELVA PESTO TOSZKÁN 180G
BIO LA SELVA PESTO TOSZKÁN 180G
Termékadatok
Termékkód:
38141
Vonalkód:
8018759000372
Kiszerelés:
180 g
Bontható:
Igen
Egységár:
11.427 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 35, Modul: 02, Polc: 02)
Győr (Tároló: 0103)
Kecskemét
Pécs
Szeged (Tároló: 3702)
Vecsés
Nettó 1.621 Ft
Bruttó 2.059 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

La Selva bio Toszkán pesto 130g Összetétel: bazsalikom 51%, extra szűz olívaolaj, burgonya, tengeri só, fenyőmag, fokhagyma, citromlé. kizárólag bio alkotórészek, saját termesztésű bazsalikom. Származási ország: Olaszország Nettó: 130g

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök