BIO JAPÁN FEHÉR RETEK SZÁRÍTOTT DAIKON 40G
BIO JAPÁN FEHÉR RETEK SZÁRÍTOTT DAIKON 40G
Kifutó
BIO JAPÁN FEHÉR RETEK SZÁRÍTOTT DAIKON 40G
Termékadatok
Termékkód:
12374
Vonalkód:
5021554989783
Kiszerelés:
40 g
Bontható:
Igen
Ez a termék jelenleg nem kapható. Kérjük, válasszon másik terméket!

Részletes termékinformáció

Felhasználási javaslat: Áztassa kb. 1 órát, csavarja ki, majd főzze levesekkel vagy párolt ételekkel. A gyökér finom sült tofu-val, shoyu (szójaszósz) hozzáadásával. A termék nem tartalmaz tartósítószert és színezéket.Nyomokban tartalmazhat szóját, glutén tartalmú gabonaféléket. Tárolja hűvös száraz helyen Származás hely: Japán Előállítja: LA FINESTRA SUL CIELO S.p.A. Kiszerelés: 100g. Információ: Gyártó/Forgalmazó. 2017. augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök