BIO DR.STEINBERGER DETOX 750ML
BIO DR.STEINBERGER DETOX 750ML
BIO DR.STEINBERGER DETOX 750ML
Termékadatok
Termékkód:
46490
Vonalkód:
4004192001599
Kiszerelés:
750 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
2.827 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest (Sor: 30, Modul: 02, Polc: 04)
Győr (Tároló: 0108)
Kecskemét (Tároló: B-9-4)
Pécs (Tároló: 1909)
Szeged (Tároló: 3704)
Vecsés (Sor: 09, Modul: 02, Polc: 05)
Nettó 1.669 Ft
Bruttó 2.120 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

BIO DR.STEINBERGER DETOX 750ML

Termék összetétele:

almalé, céklalé, mangó velő, ananászlé, acerola velő, kivi velő, maracujalé, spirulina alga, macsa, 

Hat értékes gyümölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minőségű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredetű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szerveztünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.

100 ml-ben zsír 0,5 g, szénhidrát 11 g, fehérje 0,5 g, energia 199 kj, kalória 47 kcal,

Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök