Részletes termékinformáció
KIFUTÓ TERMÉK
A Bauer zöldséglé egy finoman összehangolt fűszeres zöldségkompozíció, mely ökológiai gazdálkodásból származó zöldségek levéből készült.
Tartalma:
Paradicsomlé:
- Elősegíti a fogyókúrát, méregtelenít a klór és a kén tartalmának köszönhetően. A- és C-vitamin forrás, a szem egyes betegségei megelőzhetőek fogyasztásával. A piros színét adó lipokin és magas antidoxidáns tartalma megvég többfajta rákos megbetegedéstől. B-6 vitaminban is gazdag, amely csökkenti a homociszteinszintet. Ez az aminosav felelős a szívinfarktus kialakulásáért. A niacinnak köszönhetően csökkenti a koleszterinszintet.
Sárgarépalé:
- Tartalmaz kálciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, karotint, sót, A-, B-, C-, E-, G- és K-vitaminokat. A legtöbb benne az A-vitamin elő vitaminja, a karotin, ami zsírban oldódik, ezek azok a létfontosságú vitaminok, amik az immunrendszer, a belső szervek, a bőr és a látás normál működéséhez szükségesek.
Zellerlé:
- Kutatások szerint a zellerlé rendszeres fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy az elfogyasztott ételekből és italokból a lehető legtöbb tápanyagot szívja fel a szervezetünk. Emellett a zellerben található flavonoidoknak antidoxidáns és gyulladáscsökkentő hatásuk is van, ezáltal a zöldség fogyasztása hozzájárulhat krónikus betegségek megelőzéséhez.
Céklalé:
- Rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár. Nemcsak vasraktárainkat tudjuk feltölteni – illetve a vashiányt megelőzni -, hanem vérkeringésünket és immunrendszerünket is óvjuk. A céklalé hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, és segíthet megelőzni a magas vérnyomás kialakulását.
Savanyú káposztalé:
- A savanyú káposzta leve tele van vitaminokkal és a bélrendszerre is jótékony hatással van. Egyszóval egy újkori multivitamin, amit már nagyanyáink is használtak. A bélrendszer seprűje, már napi 1 dl elfogyasztása is erősíti a bélflórát és megsemmisíti a káros baktériumokat, a májat is tehermentesíti, C-vitamin tartalma pedig szintén magas.
Hagymalé:
- A hagyma levét magas vérnyomás csökkentésére, valamint a rossz vérkeringés, és megfázás gyógyítására is ajánlják.
Összetevők:
paradicsomlé 59,7%, sárgarépalé, zellerlé, céklalé, savanyú káposztalé, hagymalé, összesen: 39,8%.0,5g jódozott tengeri só (100g termékre vonatkoztatva)
Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó.
Átlagos tápérték (100 ml-ben):
Energiatartalom: 88kJ/21kcal
Fehérje: 0,5g
Szénhidrát: 3,5g
- ebből cukor: 3,3g
Zsír: 0,5
- ebből telített zsírsav: 0,1g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december