BIO ABC FÜSTÖLT BARNARIZSES CSEMEGE
BIO ABC FÜSTÖLT BARNARIZSES CSEMEGE
BIO ABC FÜSTÖLT BARNARIZSES CSEMEGE
Termékadatok
Termékkód:
16953
Vonalkód:
5999883221235
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
575 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest (Tároló: 3201)
Győr (Tároló: h2)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1905)
Szeged (Tároló: 1902)
Vecsés
Nettó 487 Ft
Bruttó 575 Ft

Részletes termékinformáció

Összetétel: teljes értékű búza, barnarizs,árpa, hidegen sajtolt napraforgó olaj, tengeri só, fűszerek Természetesen füstölve. Műbélbe töltve. Hűtve tárolandó. Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök